Devilman hikayesi, babasıyla birlikte Himalaya Dağları'na tırmanmaya giden ve utangaç biri olan Akira Fudo etrafında döner. Gezileri sırasında baba oğul birlikte trajik bir kaza sonucu hayatını kaybeder. Akira'nın cesedi şeytan asker Devilman tarafından ele geçirilmiş bulunur. Devilman'in amacı, yeni kazandığı insan formunu kullanarak Dünya'nın şeytanlar tarafından ele geçirilmesi için Dünya'yı kaosa gömmektir.

Amacını gerçekleştirmeye başlamadan evvel Devilman Akira'nın çocukluk arkadaşı Miki Makimura ile karşılaşır ve ona aşık olur. Bunun üzerine Devilman fikrini değiştirip Miki'yi ve insanlığı koruyabilmek için şeytanlara karşı savaşmaya karar verir. Şeytan Kabilesi'nin lideri Zennon Devilman'in ihaneti üzerine çok sinirlenir ve adamlarını onu yok etmek için görevlendirir. Ama diğer şeytanlar, Miki'nin Devilman için ne kadar önemli olduğunu ve Devilman'in kendisiyle birlikte onu da korumak zorunda olduğunu anlarlar. Peki, gerçek aşkın gücü şeytanlığı alt edebilecek mi?


Diğer adı: Debiruman
Türü: Korku, Doğaüstü güçler, Aksiyon, Şeytanlar
Çevirmen: eXx
Devilman
Kaydet

Devilman

Türkçe Anime İzle, Türk Anime, Türkçe Altyazılı Anime, Anime İndir, Türkçe Anime İndir

Tür:
Etiket:
Durumu:
Menşei:
Etiketler: Türkçe Devilman izle, Türkçe Alt Yazılı Devilman izle, Türkçe Alt yazılı anime mi arıyorsun? Aradığın Devilman animesi, Eski Çeviri tarafından türkçe olarak çevrilmiştir, Devilman animesini, yüksek kaliteli bir şekilde hem indirebilir hem izleyebilirsin.