İzle/İndir

InuYasha

Higurashi Kagome, yıllardır ailesinin koruduğu bir tapınakta; annesi, erkek kardeşi, dedesi ve kedisiyle birlikte yaşamaktadır. Bir gün tapınakta, kedisini kurtarmak isterken bulduğu bir kuyuda, bir iblisin kendisini aşağı çekmesi sonucunda kendisini eski Japonya'da (Sengaku döneminde) bulur. Nerede olduğunu anlayamayan Kagome, ormanda dolanırken, bir ağaca oklarla tutturulmuş olan Inu Yasha'yı bulur. Bu sırada, etraftaki köyün halkı Kagome'yi görür ve yaşlı rahibelerine götürür. Kaede adındaki yaşlı rahibe, Kagome'yi görür görmez, onun kız kardeşi Kikyo'nun reankarnasyonu olduğunu anlar ve Kagome'ye; Inu Yasha ve Kikyo'nun hikayesini anlatır. Hikayeyi dinleyen Kagome, Inu Yasha'nın yanına gider. Bu sırada, kuyudan onu aşağı çeken yaratık ortaya çıkar ve Kagome'ye saldırır. Shikon no Tama (Jewel of Four Souls) adı verilen bir kolyenin peşinde olan bu yaratıktan kendisini kurtarması için Kagome, Inu Yasha'yı serbest bırakır. Ancak Inu Yasha'da kolyenin peşindedir ve yaratığı öldürdükten sonra Kogome'ye saldırır. Kagome, Kaede'nin yardımıyla Inu Yasha'yı sakinleştirse de Shikon no Tama'nın peşinde bir çok kişi vardır. Üstelik kazara da olsa, Shikon no Tama'nın parçaları tüm Japonya'ya dağılmıştır. Kagome, Inu Yasha ve dostları, kolyenin tüm parçalarını, kötü ellere düşmeden önce toplamak zorundadır

İzle/İndir

Uchuu Kyoudai

Mutta hayatında dibe vurmuş haldedir. İşinden kovulmuş, diğer şirketler tarafından kara listeye alınmış ve ailesinin yanına taşınmak zorunda kalmıştır. Aynı zamanda küçük kardeşi Hibito tam anlamıyla roket kullanabilen ve uzayda seyahat eden bir astronot olmuştur. Bu kariyer bir zamanlar Mutta'nın da hayaliydi. Peki, hayallerin arkasından gitmek için artık çok mu geçtir? Biraz zorlamayla biraz da izli kapaklı olarak ailesi ve arkadaşları Mutta'ya doğru seçimi yaptırdılar ama asıl zorluklar burada başlıyor. İşindeki çarpışmalar ve patlamalar gerçekten de Mutta'nın aldığı büyük risklerden. Fakat şimdiye kadar ki en iyi destek takımıyla belki de içindeki kıvılcımı alevlendirecek ve büyük ateşi yakacak!

İzle/İndir

Hunter x Hunter

Avcılar, hazine avcılığından aşçılığa kadar bir çok çeşitli alanda uzmanlaşmıştır. Başka turlu ulaşamayacakları kaynaklara ve bilgiye erişme imkânları vardır ki, bu da onlara hayallerinin ve ilgi alanlarının pesinden koşmalarını sağlar. Avcı olmak özel bir ayrıcalıktır ve ancak, başarı oranı oldukça düşük olan amansız bir sınava katılarak elde edilebilir.12 yaşında bir çocuk olan Gon Freecss, kayıp babasını bulabilme umuduyla, avcı sınavına katılmak üzere maceraya atılır. Yol boyunca kendisininkiyle ayni tehlikeli sınava girmeyi amaçlayan üç arkadaş edinecektir. İntikam pesindeki Kurapika, doktor olmayı amaçlayan Leorio ve Gon ile yaşıt olan yaramaz çocuk Killua Zoldyck. Hunter x Hunter, avcı olmayı hedeflerken, tehlikeli maceralara atılan, olasılıklara meydan okuyarak hayalleri için savaşan 4 kişinin hikayesini takip eden klasik bir shounendir.

İzle/İndir

Urusei Yatsura

Çapkın Ataru Moroboshi hakkında söylenebilecek dikkate değer pek de bir şey yoktur ama olağanüstü kötü şansı bir uzaylının kafasındaki boynuzlar gibi kendini belli eder. Dünya, Oni olarak bilinen bir istilacı uzaylı donanması tarafından tehdit edildiğinde, Ataru onlardan birine karşı bir düelloda insanlığı temsil etmek için seçilir. Düellonun aslında bir yakalamaca oynu olması Ataru için nadir bir şans eseridir ve rakibi Oni'nin liderinin kızı, kişisel haysiyetini zaferin önüne koyan Lum'dur-ki Ataru bunu Lum'un bikinisini zorla alarak öğrenir ve böylece kazanır. Fakat Lum, Ataru'nun kız arkadaşı Shinobu Miyake'yle evlenme sözünü kendisiyle evlenme isteği olarak yanlış anladığında ve bu fikrin aslında hoşuna gittiğine karar vermesiyle talihsizlik bir kez daha etkisini göstermeye başlar. Uzaylı prensesi olarak tesirini kullanarak Ataru'yla yaşamaya başlar. Çapkın yöntemlerinin sonuçlarıyla uğraşmak zorunda kalan Ataru, Shinobu'yla parçalanan ilişkisini Lum'u mutlu ederken dengede tutmalıdır, hem de tanıştığı tüm kadınlarla flört ederken.

İzle/İndir

Naruto

Naruto Uzumaki'nin doğumundan hemen önce Kyuubi olarak bilinen dokuz kuyruklu, kudretli bir iblis tilki Konaha köyüne saldırır ve büyük zarara sebep olur. Kyuubi'nin saldırısına son vermek amacıyla köyün lideri olan Dördüncü Hokage, kendini feda ederek canavarı yeni doğan Naruto'nun içine mühürler. Naruto şu anda hiperaktif ve kalın kafalı bir ninja olarak Konaha köyünde yaşamaya devam etmektedir. Köyde kendisine bir yer edinmeye çalışan Naruto'dan Kyuubi'nin içinde olması yüzünden uzak durulmuştur. Konaha köyünün Hokagesi olma arzusu yolunu mükemmel dostlarla keşiştirmekle kalmaz aynı zamanda güçlü düşmanlarla karşılaşır.

İzle/İndir

Hokuto no Ken 2

İlk sezonun bitiminde Raoh, Kenshiro tarafından mağlup edilmiş ve bunun akabinde yeni bir düşman ortaya çıkmıştır. Gentou Kouken Savaşçıları ve Şeytani bir diktatör olan Jacko'dan direk emir alan Gentou Kouken Tekniği'nin varisi Falco... Jacko, Tentei (Başkentteki hükümdar) tarafından seçildiğini iddia etmekte ve emri altında çalışanlara yaşayan herkesi toplatıp imparatorluğun ve başkentin güçlenmesi için ölene kadar çalışmalarını emretmektedir. Dayanılmaz zulümlerin üzerine Kenshiro inzivaya çekildiği gölgelerin arasından çıkar ve Jacko'nun zorbalıklarına son vermeye karar verir. Bu kargaşanın ortasında Lynn kaçırılır ve sadece acımasız savaşçıların bulunduğu Shura'ya getirilir. Kenshiro artık hayatı pahasına hem Lynn'i kaçıranı bulmak hem bu ülkenin yönetimi arkasında bulunan 3 adet Rasho'yu (savaş lordları) devirmek hem de Lynn ile beraber geri dönmek zorundadır.

31.10.2022 itibariyle sitemiz yenilenmektedir, yeni tema ayarları bitene kadar animeleri indirmede sorun yaşayabilirsiniz. Discord adresimize gelerek ilerleyiş hakkında bilgi alabilirsiniz. Beklediğiniz için teşekkürler.

En son eklenen animeler