21. yüzyılın başları. Tokyo’nun yarısını bükülen çeliğin veya parçalanan bir taşın yüzeyi gibi bölük pörçük hale getiren dehşet verici bir deprem yaklaşmakta olan kıyametin sadece ilk sinyalleriydi.
Atletik ve popular olan Isato Kaiza aksine sıradan bir öğrenci. Ama hiçbir şey onu okul arkadaşı Kash, nam-ı diğer Hellstinger tarafından Kaizer Taşının verildiği güne önceden hazırlayamazdı. Gizemli bir taşla kuşanmış olan Isato şimdi zırhlı kahraman Gowcaizer’e dönüşme gücüne sahip!
Dünya’yı kurtarmak için Gowcaizer ve Hellstinger, insanların tüm kötü arzularının tezahürü, son zamanlarda meydana gelen felaketlerinde sorumlusu Omni Exist’e karşı olan güçlere, insan ırkı tamamen yok edilmeden önce katılmak zorunda!
Eski Çeviri Fansub
Çevirmen: Zeenep

Voltage Fighter Gowcaizer İndir

OVA 1080p 720p 480p 396p Zeenep
480p: Gdrive
Voltage Fighter Gowcaizer
Kaydet

Voltage Fighter Gowcaizer

Türkçe Anime İzle, Türk Anime, Türkçe Altyazılı Anime, Anime İndir, Türkçe Anime İndir

Tür:
Etiket:
Menşei:
Etiketler: Türkçe Voltage Fighter Gowcaizer izle, Türkçe Alt Yazılı Voltage Fighter Gowcaizer izle, Türkçe Alt yazılı anime mi arıyorsun? Aradığın Voltage Fighter Gowcaizer animesi, Eski Çeviri tarafından türkçe olarak çevrilmiştir, Voltage Fighter Gowcaizer animesini, yüksek kaliteli bir şekilde hem indirebilir hem izleyebilirsin.