Alkolik bir babası ve salak bir annesi olmasına rağmen ve soyu tükenmiş bir gezegenden gelen hatta mülteci olmasına rağmen Maris'in en büyük sorunu bir Thanatosianlı olması. Thanatosian'ı tanımlamak gerekirse, ortama bir Dünyalıdan 6 kat daha güçlü olmasıdır.
Bu bir lanet olamaz özellikle şiddetin yaygın olduğu bir galakside ama dokunduğu her şeyi kıran kazara yıkımlar - özellikle giydiği egzotik alaşım başlıkları ile- sıkça borç içinde olduğu anlamına gelir. Tüm hasar onun haftalık maaşından kesildiği zaman Galaksiler Arası Uzay Polislerinin ona verdiği her görev bir kasa-kurutucu oluyor.
Ama o, zengin ve seksi Kogane Maru'yu kurtarmaya seçildiğinde, bir rüyanın gerçekleşmesi gibiydi. Onu acımasız teröristlerden kurtardıktan sonra onun minnettarlığı elbette evliliği garantileyecek. - ve onun finansal sıkıntıları için bir bitiş olacak.


Diğer adı: Rumic World 2, The Supergal
Çevirmen: Bilal Aksoy
Maris the Chojo
Kaydet

Maris the Chojo

Türkçe Anime İzle, Türk Anime, Türkçe Altyazılı Anime, Anime İndir, Türkçe Anime İndir

Tür:
Etiket:
Durumu:
Menşei:
Etiketler: Türkçe Maris the Chojo izle, Türkçe Alt Yazılı Maris the Chojo izle, Türkçe Alt yazılı anime mi arıyorsun? Aradığın Maris the Chojo animesi, Eski Çeviri tarafından türkçe olarak çevrilmiştir, Maris the Chojo animesini, yüksek kaliteli bir şekilde hem indirebilir hem izleyebilirsin.